Rijstevlaai

Rijstevlaai

Weer een vinkje op mijn to-bake-list, de rijstevlaai. Ik ben niet eens een echte liefhebber, maar leuk om een keer gemaakt te hebben. Het recept heb ik uit "Bakboek de klassiekers" van Eric van den Hende, wat mij daarin aansprak was de toevoeging van bankerbakkersroom aan de rijst en hij is zeker lekker. Voor een volgende keer zou ik de verhouding nog iets aanpassen met iets meer rijst.

Reacties

Hallo Jacomien,

leuke website. je bakt veel meer dan je vertelde op de cursus. Mooie dingen heb je al gemaakt, met de vaardigheden van Robert erbij kan het alleen maar nog mooier worden.

corrine

Als antwoord op door Corrine (niet gecontroleerd)

Hoi Corinne,

Dank je wel! Ik kan de "gevorderden" ook zeker van harte aanbevelen :-) zelf bladerdeeg en tompoucen maken was ook erg leerzaam.

Groetjes Jacomien

Reactie toevoegen