Bosvruchtentaart met witte chocolademousse

Bosvruchtentaart met witte chocolademousse

Ik was al een tijd op zoek naar goed recept voor een lekkere koekbodem voor taart, al dan niet met spijslaagje, omdat dit de ideale basis is voor eindeloze variaties aan vullingen en smaken. Eerdere pogingen waren niet echt een succes, dus hebben mijn blog niet gehaald ;-)! Maar ik heb het nu gevonden... ik stuitte een paar dagen geleden op een website van een mede "bakblogger" en vond daar een recept voor fonceerdeeg en frangipane (spijslaagje), wat ik natuurlijk direct wilde uitproberen.

Ik heb het volledige recept gevolgd, de taart is gevuld met witte chocolademousse en vers fruit, een heerlijke combinatie! Ben er nog niet helemaal over uit, maar denk dat ik een volgende keer voor iets dunner frangipane laagje ga.

Reacties

Reactie toevoegen