Tijd voor een eigen site

Bakken deed ik altijd al graag, maar ik probeer me  te beperken tot familie-aangelegenheden om te voorkomen dat we kilo's aankomen. Maar wat zou het leuk zijn om zelf echte professionele taarten te kunnen maken! Zo is het ongeveer zo'n anderhalf jaar geleden begonnen met een workshop taartdecoratie van De tafel van 18. En nu, inmiddels ruim een jaar later en een aantal creaties verder, is het tijd voor mijn eigen website. Op deze blog wil ik bijhouden wat ik maak, met vooral veel foto's. Binnenkort een update van wat ik tot nu toe heb gemaakt.

Reacties

Ha die Mientje,

Leuk ontwerp! Goede eerste indruk....ben benieuwd of ik alle baksel herken en of ik me nog kan herinneren hoe het smaakte ;) Je staat nu in mijn favorieten!

Groet, Koffiesmaak

P.S. Als de site meer af is, ga ik je site wel twitteren hoor.....leuke combi, koffie en taart

Hoi Jacomien,
Ziet er goed uit zeg! Tot snel, gaan we samen freubelen...

Reactie toevoegen