Ingrediƫnten:
- 250 ml slagroom
- 250 gram mascarpone
- 40 gram witte basterdsuiker
- sinaasappelsap (bij voorkeur vers geperst)
- Tova aardbeiensaus
- 1 pak lange vingers
- verse aardbeien
Klop de slagroom met de basterdsuiker, zorg dat hij niet helemaal stijf geklopt is. Roer de mascarpone los en meng dit met de slagroom tot een egaal mengsel.
Pers een sinaasappel uit en meng naar smaak een beetje Tova door het sinaasappelsap (indien gewenst kan je ook wat limoncello gebruiken). Dompel de lange vingers in het vochtmengsel en bekleed de bodem van de schaal met een laag lange vingers. Verdeel de helft van het roommengsel hierover en vervolgens plakjes aardbei. Dan nogmaals een laag lange vingers en room en laat bij voorkeur een nacht opstijven in de koelkast. Halveer de resterende aardbeien en bekleed hiermee de bovenkant van de tiramisu. Eventueel kun je nog decoreren met wat witte chocolade krullen en/of wat decoratiesuiker.