Paasslof

Paasslof

Deze Paasslof is ontstaan omdat het me leuk leek om iets lekkers te bakken voor de Pasen. Ik had zin in iets met een slofbodem, want dat was lang geleden, maar toen kwam de grote vraag, wat voor vulling zal ik daar dan in doen? Pasen associeer ik met geel. Advocaat daar ben ik geen fan van en gewoon banketbakkersroom vond ik te basic. Ik dacht aan de aardbeienslof, die altijd een groot succes is en zo kwam ik op het idee om mangobavarois te maken in plaats van aardbeienbavarois. En omdat alleen mangobavarois te vlak van smaak zou zijn, had ik bedacht nog wat lemoncurd onderin te doen. Dat was op zich een groot succes, echt een heerlijke frisse combinatie! Maar nu komt het... helaas was diezelfde lemoncurd de volgende dag eruit gelopen, daardoor werd het niet alleen nattig maar miste ook die frisse tegenhanger bij de mangobavarois. Kortom, het was een leuk experiment (wat ik overigens samen met mijn lieve nichtje heb uitgevoerd), maar moet nog even doorontwikkeld worden.

Reactie toevoegen