Peren-Amandeltaart

Peren-Amandeltaart

Genieten van de zomer en het mooie weer, lekker barbecuen met familie en daar hoort natuurlijk ook een dessert bij. Mooie gelegenheid om weer een nieuw recept uit te proberen. Dit recept kwam ik tegen op de website van Delicious. Lekker in combinatie met een bolletje vanille ijs.
Misschien ben ik te kritisch op mijn baksels, maar toch was ik niet geheel tevreden. Persoonlijk vind ik de smaak goed, de combinatie peer, citroen en amandel is lekker, maar je ziet bijvoorbeeld niets meer terug van de waaier van peer. En een volgende keer zou ik ook wat aanpassen in het amandelmengsel. Dat de rand aan de bovenkant is gescheurd heeft niets met het recept te maken. Dat komt omdat ik hem op een (niet volledig plat) bord heb gelegd in plaats van op een taartplateau.

Reactie toevoegen